Безпрофилно остъкляване

Безпрофилното остъкляване е съвременен иновативен метод за усвояване на откритите площи в дома, офиса или в търговския обект. Този вид остъкляване дава усещане за свобода и внася ново измерение на Вашето любимо място за отдих.

Това остъклявне не променя цялостната фасада и не изисква допълнителни разрешителни. Конструкцията предпазва от вятър, дъжд, прах и намалява силата на звука. Стъклата, които се използват са триплексни или закалени, което гарантира тяхната безопасност. Почистването им е лесно отвън и отвътре, независимо от формата на терасата.

Има два вида безпрофилно остъкляване. Сгъваемо стъклено плъзгане, при което стъклените панели се плъзгат по релси, без лагери и ролки и се събират в единия край на помещението като го откриват изцяло. Другият вид – стъклено плъзгане Слайдър. При него стъклата се прибират едно зад друго в единия или в двата края по равно. Позволява остъкляването на по-големи пространства. Масово се използва за остъкляването на тераси, веранди, заведения, магазини, офиси. Създава естествена красота на сградата. Дава възможност за използване на помещението по всяко време, като остъклено или неостъклено, независимо от атмосферните условия. Осигурява максимална осветеност, добра шумо и топлоизолация.

Възможни са различни цветове на носещата алуминиева рамка по каталога на RAL.