ЗА НАС

    Фирма Диватекс ЕООД е създадена през 2010 година като последовател на фирма „Алумина Дрийм“. „Алумина Дрийм“ стартира през 1997 година, с основна дейност производство и монтаж на PVC и AL дограма. С годините се специализира и в изграждане на различни конструкции, окачени фасади, зимни градини, изработка и монтаж на парапети, стъклени душ кабини. За периода на своята дейност фирмата става една от водещите в страната.

    Фирма Диватекс ЕООД продължава дейността на „Алумна Дрийм“, използвайки натрупания с годините опит и авторитет. Днес Диватекс ЕООД е обновена, с разширена дейност и нови хоризонти. Освен производство и монтаж на дограма и всички изброени по-горе дейности, фирмата изпълнява строително-ремонтни дейности, топло и хидро изолации, цялостно строителство.

    Екипът се състои от специалисти с опит. Водещ мотив в работата е удовлетвореността на  клиентите. За постигане на това фирмата залага на професионално отношение, индивидуален подход и намиране на оптимален вариант за извършване на всяка една дейност.