Комарници

Комарниците са допълнителен аксесоар към прозорците. Мрежите против насекоми са универсално средство за защита от насекоми. Целта на поставянето им е запазването на Вашия комфорт.

Комарниците се изработват от алуминиеви рамки и мрежи от фибростъкло с тефлоново покритие, които гарантирано издържат на атмосферните условия и не изгарят от слънцето. Възможно е прахово боядисване на алуминиевите профили на комарниците в цвят по RAL. Предлагат се също и фолирани рамки в някои дървесни разновидности.

Комарниците са лесни за поддръжка, необходимо е елементарно почистване. Могат да се монтират на различни по размери прозорци и врати. Лесно се демонтират. Не пречат по никакъв начин на гледката.

Видове комарници:

Статичен

Този вид комарник е подходящ за всички видове прозорци, при които не се налага преминаване през пространството, не се налага отваряне (преместване) на мрежата.

На панти

Най-предпочитаният модел комарник. Предназначен за балконски врати и прозорци. Много практичен и удобен, лесно се сваля за почистване, надежден и на добра цена.

Ролетен

Използва се при всички видове прозорци. Предимството е, че комарникът е компактен, лесен е за употреба и заема минимално място върху прозореца. Винаги можете да съберете мрежата в кутията, когато нямате нужда от комарника, а при нужда я издърпвате – бързо, лесно и удобно.

Плисе

Поставя се предимно на врати, но е удобен и за прозорци. Мрежата се събира настрани и е много удобно за усвояване на наличното пространство. Комарникът може да се поставя и в междинни положения. Много надежден, елегантен и лесен за употреба.